ponedjeljak, 25. veljače 2008.

GNLD

Otkrijte svakodnevnu vitalnost i očuvajte vlastito zdravlje
GNLD-mjesto gdje je zdrav život svakodnevna pojava

Vitamini i ostali dodaci prehrani – što vam je potrebno i kome možete vjerovati?
Svatko od nas želi se osjećati dobro i živjeti zdravo. Međutim, kada se nađemo pred policama prepunim raznih dodataka prehrani, razumljivo je da nam je teško odlučiti što kupiti. “Koje vitamine da uzmem? Koji je proizvod najbolji?” Lako je izgubiti se u brojnim obećanjima i natpisima na proizvodima koji vašem tijelu na kraju ne daju ono što mu u stvari treba. Znanost o prehrani ostvarila je veliki napredak u posljednjih 50 godina, a GNLD je stvorio reputaciju kao kompanija koja postavlja najviše standarde,te iza koje stoji znanost,višestruka priznanja i opsežna klinička ispitivanja.
Bilo da ste do GNLD-a došli tražeći određeni proizvod, ili vas zanima jednostavan program zahvaljujući kojem ćete postići vitalnost, želimo vam dobrodošlicu i nudimo vam proizvode koji predstavljaju najbolji spoj prirode i znanosti. Ispravna prehrana pružit će vam više energije i vitalnosti nego išta što ste isprobali ikada ranije. Uz GNLD riješene su sve nedoumice u vezi s dobrom prehranom!
Sve naše proizvode,možete kupiti isključivo putem direktne prodaje,a radi lakšeg snalaženja
složeni su u sljedećim kategorijama:
Obratite se svom GNLD distributeru i dogovorite još danas svoj termin za savjetovanje o Vašem zdravlju i vitalnosti,te za prikaz naše cjelokupne ponude:
+385 (0)98/88 44 02
+385 (0)99/515 97 35
+385 (0)91/555 67 50
Obratite nam se s povjerenjem,jer:
Mi u GNLD-u vjerujemo da su ispravne odluke vezane uz prehranu – odluke o tome što ćete unositi u svoje tijelo, a što nećete – neke od najvažnijih odluka u vašem životu. To su odluke koje svakodnevno donosimo za sebe i svoju obitelj, a te iste odluke nalaze se u pozadini svakog GNLD-ovog proizvoda. A kada se radi o našem zdravlju, našoj obitelji i našim proizvodima, ne ostavljamo nikakvog prostora za kompromise,te su svi GNLD-ovi proizvodi temeljeni na prirodi i podržani znanošću. Članovi našeg Odbora za znanstveno savjetovanje redom su međunarodno priznati znanstvenici, a u svojim istraživanjima, razvoju i poboljšavanju naših vrhunskih proizvoda uvijek se čvrsto pridržavaju “nacrta prirode”.

Naši partneri:

Nema komentara: